Kontakt

Ahoj! Jsme tým, který stojí za online magazínem Bankomaty-mapa.cz, a jsme tu, abychom vám pomohli s jakýmikoli dotazy, připomínkami nebo návrhy. Ať už se ptáte na nejbližší bankomat, nebo máte skvělý tip na nový článek, rádi vás vyslechneme.

Jak nás můžete kontaktovat?

okud preferujete tradiční způsob komunikace, napište nám na admin@bankomaty-mapa.cz. Slibujeme, že se pokusíme odpovědět rychleji než bankomat vydá hotovost (a to už je co říct!).

Proč nás kontaktovat?

Máte dotaz? Potřebujete vědět, kde je nejbližší bankomat s bezkontaktním výběrem? Nebo vás zajímá, jaké bankomaty podporují vklady? Jsme tu, abychom vám poskytli ty nejpřesnější informace.

Máte nápad? Narazili jste na zajímavý bankomat, který by si zasloužil článek? Nebo máte tip na zlepšení našeho webu? Vaše nápady jsou pro nás zlaté (a ne, nemyslíme tím jen zlaté mince z bankomatu).

Spolupráce a reklama

 Jste zástupce banky, PR agentury nebo jiného subjektu a máte zájem o spolupráci? Rádi si poslechneme vaše návrhy a probereme možnosti.

Děkujeme, že jste navštívili Bankomaty-mapa.cz. Vaše zpětná vazba je pro nás klíčová a pomáhá nám neustále se zlepšovat. Takže neváhejte a kontaktujte nás – těšíme se na vaši zprávu!

S pozdravem,
Tým Bankomaty-mapa.cz